Over

Ik ben Leo Thijssen, afgestudeerd meubelmaker en bijna tien jaar ervaring in de meubel- en interieurbranche. In 2015 ben ik afgestudeerd van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) in Rotterdam waar ik mijn talenten als meubelmaker heb geleerd. Na het HMC heb ik de tweejarige opleiding Arts & Crafts gevolgd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Met de focus op ontwerpen heeft deze opleiding mij geholpen om mijn eigen stijl te ontwikkelen.

Na de opleidingen begon het bij me te kriebelen om een eigen bedrijf te starten. Ik wilde graag unieke meubels maken en mensen helpen hun wensen te vervullen door mee te denken hoe een meubel bij zowel hun ideeën als de ruimte past. Alle huizen hebben unieke punten waar niet altijd een doorsnee meubel een optie is. Een maatwerk meubel is dan de perfecte oplossing.

In 2017 ben ik mijn eigen onderneming, Thijssen Meubel & Design, gestart waar ik als zelfstandige vanaf het eerste contact tot en met het plaatsen jouw meubel verzorg. Door mijn ervaring en kennis kan ik mensen helpen hun wens te vervullen, zonder de praktische kant uit het oog te verliezen. Een mooi design is één ding, maar de praktische invulling is minstens net zo belangrijk om te voorkomen dat dagelijks gebruik geen irritatie oplevert. Daarnaast zorg ik er in mijn ontwerpen voor dat het meubel de mooie en luxe uitstraling krijgt die het verdient. Ik blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de branch en werk met verschillende leveranciers waardoor er oneindige mogelijkheden zijn aan materiaal en kleuren. Hierbij houd ik rekening met de kwaliteit van het materieel, zodat het meubel sterk is en kwalitatief goed in elkaar zit.

Geverifieerd door MonsterInsights